Ontwerp, productie en plaatsing van energiezuinige systemen tegen scherpe tarieven

Almaar meer gezinnen en bedrijven produceren zelf hun energie. Voordelen?

  • Bijdragen aan het milieu
  • Een antwoord op de stijgende energieprijzen
  • Onafhankelijkheid: zelf beslissen over energie

Afes Group telt drie afdelingen. Afes Solar voor zonnepanelen, Afes Heating voor verwarming en Afes Elektro voor elektriciteit. We bieden ook een verregaande service, zodat u zeker kiest voor een lange termijnoplossing. Een investering die zich snel terugverdient.

Gratis offerte ter plaatse
“Als thuiswerkende zelfstandigen kunnen we ons eigenlijk geen panne veroorloven. Maar onlangs ging onze omvormer toch kapot. We belden de mensen van Afes en dat leek een prima beslissing. Een halve dag later draaide onze bakkerij weer op volle toeren. Knappe service.”
Gerard Vanderhasselt, Ternat

Wie is Afes?

Afes Group is opgericht door twee jonge ondernemers met een passie voor techniek. Samen staan ze voor 20 jaar ervaring en meer dan 4000 installaties en tevreden klanten.

We zijn een klein bedrijf met een hecht team van ervaren vakmensen die zich constant bijscholen. Op die manier kunnen we een persoonlijke aanpak aanbieden en een topservice garanderen.

Expertise? Zonne-installaties van alle types en voor elke toepassing. Wij ontwerpen, produceren en monteren systemen op maat.

Missie? Zoveel mogelijk gezinnen en ondernemingen helpen om groene energie te produceren. Zodat ze autonoom beslissen over hun gebruik.

Werkwijze? We streven naar energiebesparende oplossingen op lange termijn tegen scherpe tarieven. Daarom werken we alleen met producten van hoge kwaliteit en we bieden een verregaande service.

Maak een afspraak